Praktiske oplysninger

Åbningstider

Mandag 8.00 - 15.30
Tirsdag 8.00 - 15.30
Onsdag 8.00 - 19.00 (Telefonen lukket fra kl 14.30)
Torsdag 8.00 - 15.30
Fredag 8.00 - 14.00

Alle dage er telefonen åben fra kl 8.30 

Udenfor åbningstid

Konsultationer ud over åbningstider kan aftales individuelt. Du bedes medbringe lagen og håndklæde til hver behandling. Vi yder hjemmebehandling, hvis du ikke er i stand til selv at komme til os.

NYHED - normale tilstande på klinikken

10. august 2020

  • Vi påbegyndte gradvis genåbning fra d. 20. april 2020, men arbejder det normale antal fysioterapeuter på klinikken, dog fortsat med ekstra hygiejne tiltag - håndsprti til patienterne og ekstra afspritning af brikse og behandlings apparater. 
  • Hold træning er opstartet og foregår nu både i klinikken, på Svendborg Friplejehjem pg på Svendborg Forsamlingshus samt bassintræning foregår i Svendborg Svømmeland
  • Tidsbestilling skal ske telefonisk. Telefonen er åben mellem 8.30-16 alle dage.

Vi vil bede jer om fortsat at holde afstand og opretholde en god hygiejne samt forsøge at komme til tiden, så vi undgår at være for mange i samme rum på samme tid.

Har man tegn på Covid -19 (feber, hoste, ondt i halsen etc.) er det naturligvis fortsat ikke tilladt at møde op.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen og håber genåbningen har foregået, så gnidningsfrit som muligt - vi har forsøg at gøre det optimalt for alle og vil fotrsat gøre vores allerbedste.

Videokonsultation

Prisen på tele-/videokonsultation: 250 kr. uden lægehenvisning og 151,75 kr med lægehenvisning. Ved medlemsskab af sygesikringen Danmark, gives der et tilskud hertil på 88 kr.

Vi passer på hinanden ved at holde afstand!

 

Tilskud

Der er tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen 'Danmark' 

Se priser

Hvis du har en sundhedsforsikring eller anden forsikringsordning tegnet privat, eller gennem dit arbejde, kan denne ofte dække behandlingen.

Hvis du har medicinkort får du 85% refunderet hos kommunen. Enkelte fagforeninger giver også tilskud.