Efterfødselstræning

                                                     

Funktionel træning med fokus på delte mavemuskler (rectus diastase), bækkenbund (inkontiens) og optimale bevægestrategier.

Træningen er for alle kvinder med nedsat kropsfunktion og behov for kropskontrol til alle hverdagens aktiviteter (mænd kan også deltage)

Specifikt fokus på træning af hele kroppen efter belastningen ved fødslen både fornyelig og for flere år siden. Der vil være fokus på hvordan disse træningsøvelser kan blive implementeret i hverdagen, så udfordringer i hverdagen lettes. Grundlæggende vil fokus i genoptræningen være på kropskernen (core), bækkenbunden, mellemgulvet, den dybe mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen.

Når den basale aktivering af kernen og brugen af vejrtrækningen er opnået, vil der kobles styrke- og kredsløbstræning på. I træningen vil der være opmærksomhed på at kunne mærke efter og ikke presse kroppen hårdere end hvad den kan holde til på det pågældende tidspunkt.

Forløbet er på 8 lektioner af en times varighed, prisen er 950 kr som betales ved tilmelding/inden start. Ved medlemsskab af Sygesikringen Danmark gives der tilskud herfra.


Hvor:
Træningen foregår på Svendborg Friplejehjem ved Christina Gottenborg Bøger
Hvornår: Tirsdage 14.50 og 16.00