Bente Maarup

Bente er uddannet i 1981 i Odense og har taget videreuddannelse i  McKenzie (ryg-og nakkebehandling), udvidet rygundersøgelse (ULRUS ). Se forklaring Behandling,

Kurser i MT, akupunktur, manipulation, mobilisering, ANT (nerveudspænding), sportsskader, stavgang, kinesiotapening og specifik skulderbehandling. 

Bente MaarupBente Maarup

Velkommen til ny vikarierende fysioterapeut

Vi har fået en ny Fysioterapeut: Christina Gottenborg Bøger, som foreløbig er vikar for Bente i perioden 9/10-17 til  31/12-17. Bente vil dog være på klinikken et par formiddage om ugen og har i vikarperioden sekretærstatus.

 Christina er  uddannet i 2006 fra Odense, og har tidligere arbejdet på klinik både i Sorø og på Langeland. Hun har også arbejdet på Svendborg Sygehus.

Christina har diplom indenfor lymfodembehandling. Er uddannet i Kirsten Tørsleff`s koncept mht. Strækbehandling af brystopererede. Har kursus i Mulligan, som er en blid form for mobilisering af led og correction, som også er mobilisering af leddene. Er fysio-pilates instruktør og har arbejdet med før-og efterfødselstræning.